REALIZE WHAT'S POSSIBLE™

Većina kompanija u svetu okreće se hybrid cloud platformama koje im omogućavaju bržu digitalnu transformaciju i usvajanje hiperkonvergentne infrastrukture. Na jednostavnan način koriste se sve pogodnosti koje nudi tehnologija, što uključuje više cloud prostora, cross cloud tehnologiju i različite kombinacije unutrašnjih i spoljnih cloud platformi. Hiperkonvergentna infrastruktura pokazala se na tržištu kao veoma efikasna u oblasti koja je u vezi sa obradom podataka.

Rešenja bazirana na VMware vSAN isporučuju se kao gotovi proizvod, dizajnirani, integrisani i testirani, omogućavajući kompanijama da rade optimizovano i mnogo brže, uz integraciju resursa, predvidljivu skalabilnost, kontrolu i uštedu troškova, bez zastoja u poslovanju.

Realizujte besplatnu HCI procenu kako biste saznali uticaj, prednosti i fleksibilnost hiperkonvergentne infrastrukture. Saznajte kakav je međusoban uticaj vaših poslova i dobićete savete o tome na koji način vaše IT okruženje. Izvršite već sada procenu bez ikakvih „upada“ u vaš sistem. Ovo je odličan način da ostvarite uvid u međusobni uticaj vaših poslova i da saznate na koji način možete optimizovati svoje IT okruženje.

Modernizujte i pojednostavite vaš datacentar putem HCI.

Saznajte ključne benefite i savete za unapređenje i pojednostavljenje vaše infrastructure.

Test drive VMware vSAN for free. No installation required.

Zašto izabrati vSAN za Hiperkonvergentnu Infrastrukuru

Integrisano sa vašim Hipervizorom

Integrisano sa vašim Hipervizorom

Uživajte u visokim performansama, skalabilnosti, sigurnoj infrastrukturi sa jedinstvenim softverom za virtuelizaciju i skladištenje vSphere.

Snažne tradicionalne Cloud – Native aplikacije

Snažne tradicionalne Cloud – Native aplikacije

Bezbedno upravljajte virutelnim mašinama i kontejnerskim aplikacijama i budite na dobitku prilikom integracije sa vodećim orekestratorima kontejnera poput Kubernetesa.

Pojednostavljene operacije

Pojednostavljene operacije

Lako uvođenje novih aplikacija uz minimalnu obuku.

Niži troškovi

Niži troškovi

Postignite najbolju cenu u odnosu na performanse podržavajući najnoviju tehnologiju po najvišim standardima.

Privatni i Hibridni Cloud su spremni

Privatni i Hibridni Cloud su spremni

Koristite HCI bilo kada i bilo gde kao najširi ekosistem javnog Clouda u industriji: 18 OEM partnera uključujući: AWS, Azure, Google Cloud, Oracle Cloud, IBM Cloud i Alibaba Cloud.

Korisnici i njihove potrebe se razlikuju. Kod različitih korisnika zastupljene su različite tehnologije, inženjeri imaju različita znanja i iskustva. Sve su to faktori koji utiču na korisnike prilikom odabira tehnoloških rešenja. VMware je u jedinstvenoj poziciji da putem svojih partnera svojim korisnicima obezbedi podršku i podjednak kvalitet i podršku u celini. Moguće je izabrati odgovarajuću platformu koja najbolje odgovara potrebama svakog korisnika. Upoznajte se sa prednostima i pogodnostima VMware vSCAN-a alata za jednostavnije poslovanje.

Pozovite Braineering na +381 69 632065