REALIZE WHAT'S POSSIBLE™

Isporučite jedinstveno iskustvo zaposlenima uz pomoć Workspace ONE inteligentne platforme digitalnog radnog prostora.

Tehnologija napreduje konstantno ujedno i menja način na koji zaposleni obavljaju svoj posao. Sve češći rad od kuće, mnoge kompanije, uključujući i VMware , primorao je da pronađu i razviju nove načine poslovanja i osposobljavanja svojih zaposlenih. U situaciji kada pristup korporativnom računaru nije moguć, omogućavanje jednostavnog i fleksibilnog digitalnog radnog prostora od presudne je važnosti za neometano poslovanje kompanije. Komunikacija sa kolegama, nadređenima i klijentima postaje jednostavna ako zaposlenii mogu na siguran način pristupiti informacijama i aplikacijama potrebnim za rad bilo kada, bilo gde i sa bilo kog uređaja. Workspace ONE Intelligent Hub objedinjuje sve aplikacije koje su zaposlenima potrebna za rad, na jednom mestu, integriše kontrolu pristupa, upravljanje aplikacijama i upravljanje krajnjim tačkama na više platformi, dostupan je kao cloud usluga ili u lokalnom okruženju. Uz VMware Workspace ONE čak i politika korišćenja sopstvenog uređaja (BYO/bring your own device) postaje pozitivno poslovno iskustvo. Naime, ova digitalna platforma odvaja poslovne i privatne segmente računara; tokom rada nikada neće tražiti pristup privatnim podatcima i aplikacijama zaposlenika niti ih na bilo koji način izmeniti, a poslovni podatci kompanije su potpuno zaštićeni. Pristup Workspace ONE-u i većini aplikacija moguć je bez korišćenja VPN-a. U retkim slučajevima kada funkcionalnost aplikacije zahteva VPN ili fizičko računar umjesto web pretraživača, moguće je koristiti virtualnu device infrastrukturu (VDI) putem VMware Horizona.

Najvažnija karakteristika digitalnog radnog prostora je njegova funkcionalnost. TESTDRIVE vam omugućava da isprobate sve mogućnosti i fleksibilnost Workspace ONE platforme bez instaliranja.

Workspace ONE od A do Ž. Tekstovi, videa, detaljni prikazi. Sve što je potrebno da trebate znate o VMware rešenju digitalnog radnog prostora.

Saznajte tri ključna razloga za radno osposobljavanje zaposlenih na daljinu pomoću BYO računara.

Workspace ONE dostupan je bilo kada, bilo gde i na bilo koje uređaju. Saznajte od VMware eksperta kako upravljati korisničkim uređajima na jednostavan i siguran način.

Zašto izabrati Worspace ONE

Jednostavno povezivanje uz sjajno korsiničko iskustvo zaposlenih from Onboarding to Offboarding

Od prvog dana zaposleni na jednostavan način mogu da pristupe bilo kojoj aplikaciji sa bilo kog uređaja, što omogućava kompanijama da maksimiziraju angažovanje i produktivnost.

Virtualni Desktopi i Apps

Radikalno transformišite tradicionalne VDI i objavljene aplikacije sa integrisanim VMvare Horizon i VMvare Horizon Cloud, koji pružaju neviđenu jednostavnost, fleksibilnost, brzinu i obim - sve po nižoj ceni. Uobičajena kontrolna pristupa preko „multi-cloud“ omogućava arhitekturu i fleksibilan model troškova koji će zadovoljiti vaša očekivanja i potrebe.

Objedinjeno upravljanje Endpoint menadžmentom

Konsolidovano i objedinjeno upravljanje silosima na mobilnim uređajima, radnim površinama (uključujući Windows 10 i macOS), robusnim uređajima i „stvarima“. Snizite troškove i poboljšajte bezbednost uz moderno bežično moderno upravljanje u svim slučajevima korišćenja (uključujući BIO).

Siguran i jednostavan pristup Aplikacijama

Povećajte produktivnost i obradujte zaposlene sigurnim jedinstvenim prijavljivanjem (SSO) bez lozinke za SaaS, mobilne, Windows, virtuelne i web aplikacije na bilo kom telefonu, tabletu ili laptopu - sve kroz jedan katalog aplikacija.

Inteligento u digitalnom radnom prostoru

Objedinite i povežite podatke u čitavom digitalnom radnom prostoru kako biste postigli uvide, analitiku i moćnu automatizaciju uobičajenih IT zadataka koji poboljšavaju korisničko iskustvo, jačaju sigurnost i smanjuju IT troškove.

Pojednostavite Zero trust i bezbednost

Kombinujte unutrašnju sigurnost uređaja, korisnika i aplikacija kako biste pojednostavili omogućavanje kontrole pristupa Zero Trust. Vodeće u industriji, moderno upravljanje svim uređajima i upravljanje pristupom svim aplikacijama čini modele pristupa jedinstvenim.

Pozovite Comtrade System Integration na + 381 65 2015 758